Campionat d’Europa de Korfbal 2024

Del 28 d’octubre al 2 de novembre de 2024, Calonge i Sant Antoni al Baix Empordà acull aquest prestigiós torneig internacional, on competeixen les 8 millors seleccions europees absolutes de korfbal.

No us perdeu aquesta gran oportunitat de veure les 8 millors seleccions europees de korfbal jugant per alçar-se amb el trofeu de campions d’Europa!

  • Els 3 primers dies es jugarà la fase de grups.
  • Divendres 1 de novembre, les semifinals i els encreuaments en la lluita per la 5a plaça.
  • La gran final i el partit pel bronze tindran lloc dissabte a partir de les 14:30 h, després dels sempre emocionants duels per la 5a i 7a posició.

Transmissions en directe per YouTube

Tots els aficionats arreu del món podran veure i seguir aquest torneig en directe a YouTube.com/ikfchannel i a www.worldkorfball.sport, amb totes les estadístiques, resultats, màxims encistelladors i classificacions.

Partits en directe | Resultats en viu

Segueix el torneig a les xarxes socials

Les millors galeries d’imatges, vídeos i moments destacats estaran disponibles als canals de la IKF a Instagram, Facebook i Twitter, i als hashtags #EKCA i #korfball:

► facebook.com/korfball.org
► twitter.com/korfball
► instagram.com/korfball_org
► tiktok.com/@korfball.sport

«Descobriu Calonge i Sant Antoni al Baix Empordà, amb tots els encants de mar i muntanya de la Costa Brava i carrers on resseguir el seu origen medieval. Una destinació de petites cales i amples platges que us fascinaran.»

CostaBrava.org

Agraïments

L’organització d’aquest important esdeveniment és possible gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i la Federació Catalana de Korfbal, amb el suport i l’assessorament de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya (ESPORCAT), la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), la Diputació de Girona i el CAR de Sant Cugat.